team
Een
brede kijk
op zorg

R.H.Wenneker (Rosemarijn)

  • fysiotherapeut

Opleiding en werkervaring
Rosemarijn Wenneker werkt sinds 2003 bij Fysiotherapie Manuele therapie Bouten. Zij studeerde fysiotherapie aan de HAN in Nijmegen en behaalde haar diploma in 1997. Na haar studie werkte zij 5 jaar in een praktijk in Nijmegen. Zij heeft daar veel specifieke kennis op gedaan over de revalidatie na (ernstige) knieblessures en operaties aan de knie, met name bij sporters.
Na deze intensieve werkperiode heeft zij twee jaar gewijd aan een andere liefde: het varen op een zeilboot. Behalve zeilen heeft zij bijna alle denkbare sporten beoefend, waaronder bergsport. Door deze combinatie van ervaringen en opleiding heeft zij een uitgebreide kennis over sportblessures.

Aandachtsgebieden
Dansblessures, knieklachten, sportblessures, voet- en enkelklachten.

Persoonlijke drive
Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door ‘bewegen’. Het was voor mij dan ook heel logisch om de opleiding tot fysiotherapeut te gaan volgen om zo dagelijks bezig te kunnen zijn met (het herstel van) de bewegende mens.
Het is iedere keer weer een uitdaging om de behandeling af te stemmen op de persoonlijke doelen en mogelijkheden van mijn patiënten. Op die manier streef ik er voortdurend naar de best mogelijke zorg te bieden.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanwezig:
maandag
woensdag
donderdag