team
Een
brede kijk
op zorg

J. van der Vliet (Jeroen)

  • fysiotherapeut
  • Manueel therapeut  (SOMT)
  • Dry needling

Opleiding en werkervaring
Jeroen van der Vliet is sinds april 2015 werkzaam bij Fysiotherapie Manuele therapie Bouten. Hij studeerde aan de Hogeschool voor Fysiotherapie Thim van der Laan waar hij in 2014 is afgestudeerd. Na zijn afstuderen is hij begonnen met waarnemen in verschillende praktijken en klinieken.  Daar heeft hij veel kennis vergaart op het gebied van sportblessures, trainingsmethoden en orthopedische revalidatie. 

Aandachtsgebieden
Manueel therapeut, Dry needling, Sportblessures, Kinesiotaping, Dansblessures, Schouderklachten (WSEG- Netwerk), Kaakklachten (Crafta), onderbeenklachten( Lid van werkgroep voet-enkel)

Persoonlijke drive
Ieder mens is uniek. Een individuele benadering en begrip van klachten zijn voor mij dan ook essentiële pijlers voor de totstandkoming van een geslaagd behandelproces. 
Ik zie het als een uitdaging om patiënten inzicht te geven in de ontstaanswijze van zijn/haar klachten en deze met een gerichte therapie aan te pakken. Door de juiste handvaten aan te reiken waar u mee aan de slag kunt, werken we samen aan het bereiken van het behandeldoel.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanwezig: 

maandag
woensdag